300 gr su
15 gr tuz
Hamuru çok iyi yoğurun en az 20 dakika dinlendirin.
Normalde Sana yada Hüner margarin ve Vita türü susuz yağı 2 ölçek Sana 1 ölçek Vita karıştırın.
Benimkinde, 2/3 kısmı Hüner 1/3 kısmı manda ve normal tereyağı, az da zeytinyağı var.
Pazıların arasına yumurta büyüklüğünde yağları yerleştirip iki hamuru birbirine yapıştırın yağ arada kalacak şekilde. Bu şekilde en az iki-üç saat dinlenecek.
Açtıktan sonra iç malzemeyi koymadan önce yufkanın belli yerlerine yağ sürebilirsiniz takviye olarak.
Ağız tadınıza uygun önceden hazırladığınız iç malzeme, Kıyma- Peynir- Ispanak-Patates(haşlanmış) konabilir..
Malzemeyi boydan boya sıraladıktan sonra rulo gibi kendinize doğru sarıp resimdeki gibi katlayabilirsiniz..